Nieuwsarchief

"OUD" Nieuws....


25-10-2012: Snertrit
Afgelopen zondag, 21 oktober, hebben een heleboel leden meegereden met de snertrit. Na afloop had Menno voor iedereen een lekkere kop snert klaarstaan. Het was weer genieten, van zowel de heerlijke buitenrit als van de snert!! En aangezien Joke natuurlijk ook weer van de partij was met haar fototoestel, kunnen we allemaal achteraf nog meegenieten van de mooie fotoreportage. Zie hiervoor het fotoalbum.

-----------------------------------------------------------------------------------

23-09-2012: Ledenvergadering
Vrijdagavond 28 september a.s. (aanvang 20.00 uur) is de algemene ledenvergadering in de kantine van de Weelruiters aan de Brilletjesdijk.
We hopen op een flinke opkomst, want als je iets wil vragen of je eigen ideeen of opmerkingen kenbaar wil maken is dit de plaats en het moment om dat te doen!
----------------------------------------------------------------------------------
23-09-2012: Springen 22 september
De laatste wedstrijd van het buitenseizoen is weer al verreden. Maar de weelruiters zijn tot het eind goed in vorm. Bij de pony's hadden we Isabelle de Vos met Samira (B-B), Annemijn Boogaard met Akeem (D-B) en Mabel Acda met Rodrigo (D-Z) die er met de eerste prijs van doorgingen. Knap gereden! En bij de paarden waren het in de B Yvonne Jacobsen met Cross roads linn en in het M Monique van Sabben met Calypso die de rubriek op hun naam wisten te schrijven. Een mooie afsluiting van het seizoen! Voor alle uitslagen zie wedstrijden/uitslagen. Foto's zijn weer te vinden in het fotoalbum
----------------------------------------------------------------------------------
16-09-2012: Chelsey en Manouk clubkampioenen 2012
Een schitterende dag hadden we op onze clubkampioenschappen. Zowel bij de paarden als bij de pony's waren er behoorlijk wat deelnemers en degenen die minstens aan 3 onderdelen hadden deelgenomen, maakten kans op de titel clubkampioen. Bovendien won kampioen een mooie fotoshoot van Joke Schipper. Samen met je paard/pony op een canvasdoek vereeuwigd. En dit jaar is deze eervolle titel bij de pony's naar Chelsey Slabbekoorn met Anouska gegaan. Bij de paarden ging Manouk Remijn met Beaulita er met de eer vandoor. Super gedaan meiden, proficiat!!
En natuurlijk was Joke deze dag ook al aanwezig en zijn er dus weer een heleboel mooie foto's gemaakt die natuurlijk te vinden zijn op defotopagina.
--------------------------------------------------------------------------------
03-09-2012: Weelruitersucces op de pony Hippiade!
Zaterdag 1 september werd in Ermelo de ponyhippiade verreden. Van de Weelruiters deden Tara Minaard en Suzanne Kleywegt mee. Tara sprong in de klasse D/E-L en reed haar eerste parcours mooi foutloos, in de barrage had ze wat pech en kreeg 8 strafpunten, ze eindigde hiermee op de 20e plaats in een deelnemersveld van 52 combinaties. Knap gedaan dus!! Suzanne Kleywegt deed mee in de dressuur klasse D-M1 en zij had met haar pony Dano's Miracle een topdag! Ze eindigde namelijk heel knap op de 2e plaats. En daarmee mag ze zich in haar klasse reservekampioen van Nederland noemen. Daar zijn we als Weelruiters natuurlijk supertrots op!!! Suzanne van harte gefeliciteerd!!!!! 
-----------------------------------------------------------------------------
26-08-2012: Clubkampioenschappen 15 september
Op 15 september zullen de jaarlijkse clubkampioenschappen weer verreden gaan worden. Vorig jaar waren Tessa Steijn en Debora Benschop de kampioenen. Wie gaan we dit jaar huldigen??? Om in aanmerking te komen voor deze mooie titel moet je je zo snel mogelijk op geven. En natuurlijk is er na afloop weer de jaarlijkse gezellige barbecue. Voor ruitertjes die nog niet op wedstrijden uitkomen: Als je mee wil doen voor het clubkampioenschap moet je het niveau starten wat je op wedstrijd wil gaan starten. Proefjes kun je downloaden op de KNHS-site, door te klikken op onderstaande links kom je op deze site, waar alle informatie te vinden is. Overleg even met je instructrice welke klasse je zou willen gaan starten. 
-------------------------------------------------------------------------------------
19-08-2012: Zeeuwse kampioenschappen springen
Op de eerste tropische dag van het jaar, werden de springkampioenschappen verreden. Het was zweten voor zowel de paarden als de ruiters, maar ondanks dat werd er goed gesprongen. Voor de Weelruiters leverde het 2 ponykampioenen op en 1 kampioen en 2 reservekampioenen bij de paarden. Anky Steyn won met Simply Brown de klasse B-C en Tara Minaard werd met Amoria kampioen in de klasse L-E. Bij de paarden wist Anniek van der Linde met Chanel Z als enige dubbel 0 te blijven en was daarmee de kampioen in de klasse Z. In de klasse B werd Kevin de wilde met Chablis reservekampioen en Ingrid Jacobsen werd met ZsaZsa reservekampioen in de klasse ZZ. Allen van harte gefeliciteerd en Tara en Anniek heel veel succes op de hippiade!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
13-08-2012: Zeeuwse kampioenschappen dressuur
De weelruiters hebben zich weer van hun beste kant laten zien gisteren op de Zeeuwse kampioenschappen dressuur. Manouk Remijn is B kampioen, Pascal Vermue is reserve kampioen M1 en Bianca Relyveld reserve kampioen M2 .Bij de pony's is Suzanne Kleijwegt kampioen in de L1 en M1 en Fleur Uytterhoeve reservekampioen L1. En het L paarden viertal werd ook kampioen. Gefeliciteerd allemaal.
Pascal, Bianca en Suzanne mogen naar de hippiade, evenals het viertal, heel veel succes daar!!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
04-08-2012 Foto's Jumpin: Op de fotopagina staat weer een uitgebreide fotoreportage van de gehele Jumpin de Weel 2012. Joke Schipper heeft weer heel wat leuke plaatjes weten te schieten. Een mooie indruk van de hele wedstrijd.
------------------------------------------------------------------------------------------
30-07-201: Jumpin de Weel 2012
Het zit er weer op voor dit jaar. We kunnen terugkijken op een prachtige wedstrijd. Ontzettend veel bezoekers, de meeste dagen prachtig weertje, en mooie sport. Kim Huige opende woensdagavond met een Weelruiteroverwinnig in de klasse L, helaas bleef het voor onze club daarbij. Maar desalniettemin dik genoten met z'n allen!! Bedankt weer en tot volgende jaar.
------------------------------------------------------------------------------------------
23-07-2012: Eerste helft jumpin de weel zit erop.  De eerste vier dagen van jumpin de weel 2012 stonden in het teken van dressuur en mennen. De dagen zijn allen super verlopen. Woensdagavond 25 juli starten we met de springrubrieken. Tot en met zondag 29 juli zal het aan de Brilletjesdijk weer volop spektakel zijn. Hoogtepunten zijn vrijdagavond de altijd spannende Brabant Zeeland Cup. Zaterdag, naast mooie sport, de nevenactiviteiten zoals de fair en de kindermiddag en zondag de finales en de strijd om de grote prijs. Voor meer informatie zie jumpindeweel/actueel. En nogmaals voor het publiek: toegang is gratis!! Op de fotopagina staat een uitgebreide fotoreportage van de opbouw en de eerste dagen 'jumpin de weel'
-----------------------------------------------------------------------------------------
27-06-2012: Zomeravonddressuur 27 juni
Ook de 2e zomeravonddressuurwedstrijd werd onder een lekker zonnetje verreden en er werden weer de nodige winstpunten verdiend.
De zusjes Boogaard verkeren in topvorm, zo ook deze wedstrijd. Annemijn won met Akeem de klasse Z1-D en Veerle deed het zelfde bij de de paarden klasse Z1 met Poeme Q. Verder won Annette Kleijwegt de klasse M2 met Romy Ks. Alle uitslagen zijn te vinden onder 'wedstrijden/uitslagen'. Foto's onder 'fotoalbum' 
-----------------------------------------------------------------------------------------
22-06-2012: Trainingskamp 2012
Ook dit jaar wordt er weer een kamp georganiseerd door onze jeugdcommissie. Er worden weer allerlei leuke en leerzame dingen georganiseerd. Tussen 31 juli en 3 augustus gaat het gebeuren. geef je snel op!!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
15-06-2012: Springwedstrijd 16 juni
De 3e springwedstrijd van dit seizoen was in de klasse Z paarden een complete Weelruiterovermacht. De rubriek werd gewonnen door Jane van Eijzeren met Dame Blanche, gevolgd door Kim Huige met Winti, Anniek van de Linde met Quintina en Wilma Stouten met Zidane. Knappe prestatie van onze dames!! Verder wonnen bij de pony's Tessa Steijn de klasse B-C met Gabber en Merle Acda de klasse M-D met Kinkie.
Alle uitslagen zijn de te vinden onder het kopje wedstrijden/uitslagen Meer fotos zijn te vinden onder het kopje fotoalbum
-----------------------------------------------------------------------------------------
06-06-2012: Nieuwbrief juni
De nieuwsbrief van juni is uit. Mocht je hem via de mail niet ontvangen geef dan je emailadres door aanWeelruiters e-mailbeheerweelruiters@kpnmail.nl
-----------------------------------------------------------------------------------------
04-06-2012: Zeeuwse Jeugd Instructiedagen
De KNHS-Zeeland organiseert in de maand juli een aantal leuke instructiedagen. Wil je hieraan meedoen zie www.knhszeeland.nl en of bijgevoegde flyer. De leeftijdsgrens is inmiddels flexibel geworden. Dus 'ouwere jongeren' van boven de 21 zijn ook welkom.
---------------------------------------------------------------------------------------- 
31-05-2012: Zomeravonddressuur
Dat was met recht een zomeravonddressuurwedstrijd op 30 mei. Een heerlijke zonnetje, nauwelijks wind, wat wil je nog meer... En er zijn weer heel wat winstpunten gereden. Ook onze leden vielen weer in de prijzen, bij de pony's L1/L2 cat D/E won Tara Minnaard met Amoria. In het M1/M2 cat D/E was het Suzanne Kleijwegt met Dano's Miracle KS en in de Z1/Z2 cat D/E Annemijn Boogaard met Akeem die op de eerste plaats eindigden.
Bij de paarden feliciteren we in het L2 Anneke Phernambucq met Celrite, in het M1 Rosanne de Dreu met Riska, in het M2 Veerle Boogaard met Poeme Q en in het Z2 Inger van Boven met Midnight. Alle uitslagen zijn te vinden onder het kopje wedstrijden/uitslagen
--------------------------------------------------------------------------------------
22-05-2012: Foto's oefendressuur
Onze huisfotograaf Joke heeft zondag weer leuke foto's gemaakt bij de oefendressuurdag. Ze zijn te vinden onder fotoalbum.
-----------------------------------------------------------------------------------

19-05-2012: Weelruiters op facebook Facebook is naar de beurs en natuurlijk hebben de Weelruiters ook facebook. Via de site kan je doorlinken naar de facebookpagina, door op de blauwe f te klikken.
------------------------------------------------------------------------------------
19-05-2012: Laatste nieuws Jumpin de Weel 2012
Er wordt weer hard gewerkt aan de voorbereidingen van Jumpin' de Weel 2012. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kunt u af en toe een kijkje nemen in het menu Jumpin de Weel/actueel.
------------------------------------------------------------------------------------
12-05-2012 Springen 12 mei:  De 2e springwedstrijd van dit seizoen was wederom druk bezet. De piste lag er perfect bij en er werd goed gesprongen. Onze weelruiterleden konden ook weer enkele rubrieken op hun naam schrijven. Bij de pony's waren het de zusjes Tessa en Kelly Steyn die de klasses B-AB met Gabber en L-DE met Sunday wisten te winnen. Mabel Acda was met Rodrigo de beste in de klasse M-DE. Bij de paarden won Deborah Benschop de klasse B met Cacharel P en Wilma Stouten schreef de L met Be Impressed op haar naam. Gefeliciteerd, natuurlijk ook voor de winnaars van de andere rubrieken!! Alle andere uitslagen staan onder wedstrijden/uitslagen
Foto's van de wedstrijd zijn te vinden onder fotoalbum
----------------------------------------------------------------------------------------

08-05-2012: Oefenspringen 13 mei, oefendressuur 20 mei De komende 2 zondagen staan in het tekenen van oefenen voor het komende wedstrijdseizoen. De springruiters kunnen 13 mei een oefenparcours springen, evt. met begeleiding. De dressuurruiters kunnen een dressuurproef oefenen op 20 mei. Voor meer informatie en opgave zie de nieuwsbrief van mei.
----------------------------------------------------------------------------------------
30-04-2012: Dressuur 28 april
De weergoden zijn ons de eerste buitenwedstrijden niet echt goed gezind. Op wederom een wat regenachtige dag werd de eerste dressuurwedstrijd verreden. De Weelruiters die een rubriek wisten te winnen waren Julia Melio, Suzanne Kleywegt en Veerle Boogaart. Felicitaties voor deze jonge amazones. Alle uitslagen staan inmiddels op de site.
---------------------------------------------------------------------------------------
21-04-2012 Weelruiters in vorm:  Het eerste buitenparcours op eigen terrein werd, ondanks het slechte weer, een mooie dag voor onze club. Bij de pony's waren het Kirsten Steijn (B-B), Anky Steijn (B-C), en Mabel Acda (L-D en M-D),die met de overwinning naar huis gingen. Bij de paarden werden alle klasses door de Weelruiters gewonnen. En ze kregen het niet kado, want de rubrieken waren allemaal goed bezet. De winnaars waren Manouk Remijn (B), Kevin de Wilde (L), Yvonne Jacobsen (M) en Aniek van der Linde (Z). Top gereden dus! Alle uitslagen staan onder wedstrijden/uitslagen.
--------------------------------------------------------------------------------------
12-04-2012: Sparen voor de club:  Op deze pagina staat vanaf nu een banner van Agradi. Als je daar spullen bestelt, zou het fijn zijn dit voortaan via deze website te doen. De club krijgt nl. 5% van het bedrag wat besteed wordt op zijn rekening gestort. Je moet dan op de banner hiernaast klikken en zo naar de website van Agradi gaan. Binnenkort volgt er nog een banner, met dezelfde 5% afspraak van Divoza. Simpel sparen voor de club dus, dat kan best leuk wat opleveren.
---------------------------------------------------------------------------------------
12-04-2012: Foto's springweekend en valtraining:  De foto's van het springweekend en de valtraining staan in het fotoalbum Ook dit weekend was een groot succes. De lessen van Gabriel waren zeer leerzaam, de avond was erg gezellig met een barbecue en een volleybalwedstrijd. De jeugd dacht hier de oudere garde even in te maken, maar dat feestje ging niet door. Waar de jeugd zich te paard de betere mag noemen, waren het bij de volleybal de ouderen die duidelijk de beste waren. De valtraining was een bijzondere ervaring, heel leerzaam en de volgende dag stijf en beurs....  ]
------------------------------------------------------------------------------------------
09-04-2012: Oproep: vrijwilligers gezocht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Er worden het komende seizoen weer een heleboel activiteiten georganiseerd en dat gaat niet zonder de hulp van vrijwilligers. We hebben een aantal leden waar we vaak een beroep op doen, maar we zouden graag deze groep uitbreiden. Dus voor alle leden die nog geen vrijwilligerswerk doen, of de mensen die nog wel een uurtje extra willen meedoen: kijk in deze flyer en meld je z.s.m. aan.
--------------------------------------------------------------------------------------------
09-04-2012: Vrijdag 13 april is onze jaarlijkse ledenvergadering. Aanvang 20.00 uur in het juweeltje.
--------------------------------------------------------------------------------------------
04-04-2012: Nieuwsbrief
De nieuwsbrief van april is hier te vinden. Alle nieuws voor de komende maanden en een leuk verslag van het dressuurweekend kun je in deze nieuwsbrief lezen. Ook is er weer een nieuwe pen van de maand april te vinden op de site.
--------------------------------------------------------------------------------------------
29-03-2012: Springinstructieweekend 7 en 8 april:  Na de dressuurruiters is het in het paasweekend de beurt aan de springruiters. Onder leiding van Gabriël Coumans gaan zij aan de slag met als extra activiteit een valtraining. Het schema voor dit weekend ishier te downloaden.
--------------------------------------------------------------------------------------------

09-03-2012: Succesvol dressuurweekend:  Het dressuurweekend met Barbara Koot is succesvol verlopen. De deelnemers hebben een hoop geleerd. Onze huisfotograaf Joke Schipper was beide dagen aanwezig en heeft weer een heleboel mooie foto's gemaakt. Deze zijn te vinden onder het kopje fotoalbum.
--------------------------------------------------------------------------------------------
18-03-2011: Dressuurweekend 24 en 25: het dressuurweekend met instructrice Barbara Koot en de training op de flexchair. Natuurlijk zijn er een heleboel deelnemers van de partij, maar ook geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. 
--------------------------------------------------------------------------------------------
06-03-2011: Klussen op de club 17 maart wordt er geklust bij de Weelruiters met NL doet. Dus heb je een paar vrije uurtjes, of wellicht een hele dag, meld je dan zsm aan bij adevossen@knpplannet.nl"
------------------------------------------------------------------------------------------

04-03-2011: Foto's ijsfestijn In het fotoalbum is een mooie serie van het ijsfestijn geplaatst. Die laten maar weer eens zien wat een sportieve leden wij hebben. Kunnen ze niet paardrijden, dan gaan ze massaal op de schaats!!
------------------------------------------------------------------------------------------
Nieuwsbrief maart: De nieuwsbrief van maart is via de mail weer naar de leden verzonden. Op de website is hij terug te vinden onder het kopje nieuwsbrieven. Je vindt hier nieuws over de activiteiten voor de komende tijd, zoals o.a. de jeugdapreski, ponymeten (11maart), de komende ledenvergadering. Maar ook leuke foto's van het ijsfestijn.
-------------------------------------------------------------------------------------------

01-03-2011: Apres ski: Er gaat de komende weekenden weer flink gefeest worden in het juweeltje. 4 maart a.s. gaan de ouderen los vanaf 16.00 uur. Op 10 maart doet de jeugd het nog eens dunnetjes over!! Dus wie zin heeft in een feestje is van harte welkom.

-------------------------------------------------------------------------------------------
20-02-2012:  Zeeuwse Kampioenen bij de Weelruiters De afgelopen weken zijn de indoorkampioenschappen verreden, waarbij de Weelruiters weer flink hun best gedaan hebben.Bij de dressuur hadden we 4 kampioenen. Bij de pony's werd Fleur Uytterhoeve kampioen in de klasse DE-B met Nightmare. Bianca Goeree werd met Sergeant Pepper kampioen in de klasse D-M2. Bij de paarden waren het Nathalie van der Endt met Duval's Capri Sonne in de klasse B en Bianca Relyveld met Bolero in de klasse M1. Het springen werd 18 februari verreden en ook hier werden goede zaken gedaan. De klasse DE-B werd gewonnen door Stephanie Goeree met Maestro CC, waarmee de familie Goeree dus 2 kampioenen in huis heeft. In de klasse L waren het de zusjes Steijn die ook voor een dubbele zege in de familie zorgden: Tessa won met Gabber bij de C-pony's en Kelly deed hetzelfde met Sunday bij de DE-pony's. Bij de Z-pony's was het Mabel Acda die met Rodrigo gehuldigd werd. Bij de paarden kunnen we 2 kampioenen feliciteren: Yvonne Jacobsen met Aussi-Aussi in de klasse M en Wilma Stouten met Suprise in de klasse Z. Dames (ja, het zijn alleen dames....), allen van harte gefeliciteerd en veel succes op de Nederlandse Kampioenschappen!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
09-02-2012: Schaatsen op de Weel Zaterdag 11 februari is het weer zover. Een heus schaatsfeest op de Weel. Voor meer informatie klik hier.
-------------------------------------------------------------------------------------------
29-01-2012: Spring- en dressuurweekend dit voorjaar 24 en 25 maart wordt er bij de Weelruiters een zeer gevarieerd dressuurweekend georganiseerd. 7 en 8 april zijn de springruiters aan de beurt. Dan wordt er voor hun een uitdagend programma aangeboden.
-------------------------------------------------------------------------------------------
24-01-2012: Activiteiten 2012 Onder het kopje agenda zijn alle activiteiten die de Weelruiters dit jaar organiseren te vinden. En zoals we dat gewend zijn, zijn het er weer een heleboel!!!!!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------
18-01-2012: Toiletteercursus
[toiletteren] 5 Februari wordt er een toiletteer cursus verzorgd op de vereniging. De toiletteer cursus is bedoeld voor kinderen die net naar wedstrijd gaan of kinderen die gewoon graag willen weten hoe hun pony er verzorgd uit gaat zien. Dus wil je deze dingen leren, kom dan op 5 Februari om 14:00 uur naar de Weelruiters ( je mag ook je ouders mee nemen ).Opgeven kan door een mail te sturen naar:marit_pv@hotmail.com

-----------------------------------------------------------------------------------------

01-01-2012: Outdoorkalender 2012
Onder het kopje wedstrijden kunt u de outdoorkalender voor 2012 vinden.
-----------------------------------------------------------------------------------------
01-12-2012: Wedstrijdrijden in 2012
In 2012 wordt er niet meer gereden met startkaarten en couponnen, maar gaat de KNHS over naar een compleet digitaal systeem. Om alle informatie hierover te vinden klik hier en/of kijk op de site van de KNHS: www.knhs.nl
-----------------------------------------------------------------------------------------
01-01-2012: Nieuwjaarsborrel 6 januari
Vanaf 17.00 uur is een ieder uitgenodigd voor de nieuwjaarsborrel in 't juweeltje aan de brilletjesdijk.
-----------------------------------------------------------------------------------------
01-01-2012: Happy new year!!!!!!!!!!!!!!!!
Het bestuur van de Weelruiters wenst iedereen een heel gezond en sportief 2012 toe!! Januari starten we gelijk met een nieuwsbrief, waarin onze voorzitter een terugblik op het afgelopen jaar geeft. Maar ook kijkt hij vooruit naar 2012 en dan lezen we dat er misschien weer een nieuwe Indoor Zeeland aan zit te komen. Het belooft weer een jaar vol verrassingen te worden. We houden u op de hoogte.
---------------------------------------------------------------------------------------
03-12-2011: Nieuwsbrief december
De nieuwsbrief van december is weer via de mail naar de leden verstuurd. Natuurlijk is hij ook op de website te vinden onder Nieuwsbrieven. Je vindt er o.a. een terugblik naar de afgelopen activiteiten en een uitnodiging voor de Nieuwjaarsborrel. Hou 6 januari vast vrij in je agenda!
--------------------------------------------------------------------------------------

02-12-2011: Springtour Zeeland
De KNHS regio Zeeland heeft besloten, om naast de bestaande dressuurcompetitie, ook een springcompetitie te starten voor Zeeuwse springruiters in de klassen L t/m ZZ. Voor meer informatie zie KNHS regio Zeeland. http://www.knhszeeland.nl/NL/springtour_zeeland.aspx
--------------------------------------------------------------------------------------
01-12-2011:Jeugdpagina vernieuwd De jeugdpagina wordt flink onder handen genomen. De jeugdcommissie zorgt voor een leuke invulling, zodat onze jonge leden hun eigen stukje hebben op de website. Neem snel een kijkje!! Nieuwe rubrieken zijn: 'De pen van de maand', waarin elke maand een ponyclublid iets over zichzelf en zijn of haar pony vertelt. Kirsten Steijn bijt deze maand het spits af. Een andere nieuwe rubriek is 'wist je dat'.
--------------------------------------------------------------------------------------
30-10-2011: Sinterklaas bij de Weelruiters
[sinterklaas-24328] Sinterklaas en zijn Pieten beginnen hun bezoek aan ons land in Dordrecht. Zaterdag (12 november) komt de Goedheiligman aan. De NPS doet zoals elk jaar rechtstreeks verslag op Nederland 3. MAARRRRRR……. Zondag 27 november komt hij naar de Weelruiters aan de Brilletjesdijk te Nisse.We starten zondag 27 november met een spelletjesmiddag om 14.30 uur. Ook ponyruiters die geen lid zijn, zijn van harte welkom. Om 16.30 verwachten we de Goedheiligman. Wees welkom en geniet van de warme chocolademelk en lekkernijen van de zwarte pieten. Opgave voor de spelletjes middag bij: Marit Huige marit_pv@hotmail.com

--------------------------------------------------------------------------------------
30-10-2011: Foto's snertrit
Onder het kopje fotoalbum zijn de foto's van de snertrit te vinden. Joke Schipper volgde de hele route en heeft weer voor een mooie fotoserie gezorgd.
-------------------------------------------------------------------------------------
Spelletjesmiddag 26 oktober: In de herfstvakantie wordt er weer een spelletjesmiddag georganiseerd met als thema 'halloween'. Voor meer informatie zie de nieuwsbrief van oktober.
-----------------------------------------------------------------------------------
08-10-2011: Snertrit 23 oktober
Zondag 23 oktober gaan we met een hele groep ruiters, menners en fietsers een flinke tocht door de zak van Zuid-Beveland maken. Aan het eind van de rit staan er dampende pannen snert te wachten.Wil je ook mee, meld je dan voor 19 oktober aan bij secretaris@deweelruiters.nl (zodat we ongeveer weten hoeveel snert we moeten maken.Voor meer informatie zie de nieuwsbrief van oktober
-----------------------------------------------------------------------------------
08-10-2011: Nieuwsbrief oktober
De nieuwsbrief van oktober is uit.
-----------------------------------------------------------------------------------
25-09-2011: Uitslagen springen 24 september
De uitslagen van het springen staan onder wedstrijden/uitslagen. In de ochtend zijn er ook nog foto's gemaakt, deze zijn te vinden onder fotoalbum
------------------------------------------------------------------------------------
20-09-2011: Nog meer hippiadenieuws
Zaterdag 17 september is Heidi te Poele voor de 2e keer kampioen geworden met haar 2-span pony's. Vorig jaar werd ze al kampioen in de klasse B en dit jaar heeft ze een zelfde prestatie geleverd een klasse hoger, de klasse L. Ook Heidi van harte gefeliciteerd natuurlijk!! Wat we bijna zouden vergeten is dat het pony 4-tal een knappe 5e plaats heeft weten te behalen in Kootwijk, met een score van maar liefst 65%. Onze cameraman Andre was ter plaatse en heeft het 4-tal gefilmd. Dit is hier terug te vinden. Toen bleek dat de ponyruiters van het verenigingskampioenschap op het ereschavot mochten, heeft hij ook dat vastgelegd. De hele huldiging ishier terug te zien. Via de mail kregen we ook nog de felicitaties van het regiobestuur, die het ook op hun nieuwe website vermeld hebben: Graag onze felicitaties voor de mooie 3de plaats van de ponyruiters van de Weelruiters op het verenigingskampioenschap afgelopen weekeinde. Met vriendelijke groet, Paul van der Nat Voorzitter regio KNHS Zeeland 

-------------------------------------------------------------------------------------
18-09-2011: Ponys 3e op de Hippiade !!!!!!!!!
Daar staan ze dan onze ponyruiters. Op de Zeeuwse kampioenschappen hadden ze zich gekwalificeerd om mee te mogen doen op de Hippiade voor het verenigingskampioenschap, en daar hebben ze gisteren laten zien dat de Zeeuwen meegeteld kunnen worden. Amazones hebben een dressuurproef gereden en 4 amazones een springparcours afgelegd. Het totaal aantal punten wat hiervoor behaald werd was 749, genoeg voor een bronzen plak! En daar zijn we natuurlijk supertrots op. Er streden maar liefst 24 verenigingen mee, dus het is echt een hele knappe prestatie van onze Weelruiterdames. Met z'n allen op het podium met de bronzen plak omgehangen, daarna nog een ereronde op de pony's, dat was een geweldige afsluiting van een hele gezellige dag. Meiden van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!!!!!!
de winaressen:  Stephanie, Merle, Bianca, Angelique, Annemijn, Tessel, Juliëtte en Tara.
---------------------------------------------------------------------------------------
13-09-2011: Clubkampioenen Tessa en Debora
Op 11 september zijn de clubkampioenschappen verreden. We hadden een heleboel deelnemers dit jaar, alhoewel niet iedereen aan 3 onderdelen meedeed. En dit is nodig om een kans te maken op het clubkampioenschap van de Weelruiters. Diegene die het beste scoort over 3 onderdelen mag zich kampioen noemen. Bij de pony's was dat Tessa Steijn met Gabber en bij de paarden Debora Benschop met Climax. Tessa wist bij het barrierespringen met de kleine Gabber over een hoogte van maar liefst 1.10 foutloos te springen, wat haar een goede uitgangspositie gaf. Debora reed bij de dressuur de monsterscore van 207 punten met haar springpaard Climax bij elkaar, en ook bij het springen was zij de beste.
Beide dames wonnen, naast de eer, een mooie fotoshoot bij onze huisfotograaf Joke Schipper.Foto's staan onder het kopje fotoalbum
---------------------------------------------------------------------------------------
07-09-2011: Indoorkalender 2011/2012
De indoorkalender 2011/2012 is gepubliceerd. Op de website is hij te vinden onder wedstrijden/wedstrijdagenda.
---------------------------------------------------------------------------------------
05-09-2011: Ledenvergadering
Vrijdag 16 september vindt onze jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. 20.00 uur in de kantine aan de Brilletjesdijk. Notulen en agenda zijn via de mail naar alle leden verzonden. Mocht iemand het niet ontvangen hebben, geef het dan even door aan secretaris@deweelruiters.nl
---------------------------------------------------------------------------------------
05-09-2011: Nieuwsbrief september
De nieuwsbrief van september is weer via de mail verzonden. Maar natuurlijk kunt u hem ook hier op de website terugvinden.
--------------------------------------------------------------------------------------
05-09-2011: Uitslagen zomeravonddressuur
Onder 'wedstrijden/uitslagen' staan de uitslagen van de zomeravonddressuur van 31 augustus.Ook is deze avond duidelijk geworden wie de winnaar van de wisselbokaal dit jaar. Degene met de hoogste score over 3 wedstrijden is Marina Kuzee met Nynke. Zij mag een jaar lang genieten van het prachtige gegoten paard.
-------------------------------------------------------------------------------------
23-08-2011: Clubkampioenschappen verzet naar 11 september!!!!!!
I.v.m. deelname van een heel groot aantal weelruiters aan de verenigingskampioenschappen en deelname van het ponyviertal aan de hippiade hebben we de clubkampioenschappen naar 11 september verschoven. Zo kan iedereen die dat wil meedoen!!
Meld je zsm aan door het inschrijfformulier te mailen naar: secretaris@deweelruiters.nl. Voor meer informatie over de clubkampioenschappen zie de nieuwsbrief van juli.
------------------------------------------------------------------------------------------
14-08-2011: Zeeuwse kampioenen!!!!
Zaterdag 13 augustus werd in Axel het Zeeuws Kampioenschap verreden. De weergoden zaten niet echt mee, het werd een regenachtige dag maar de prestaties leden er gelukkig niet onder.Onder onze leden kunnen we een aantal kampioenen feliciteren. Heel mooi was, dat alle titels in het Z-springen, zowel bij de pony's als bij de paarden voor Weelruiters waren. Bij de ponys C-Z werd Mabel Acda met Beau Geste kampioen en bij de D-Z was het haar zus, Merle die met Amber gehuldigd kon worden. Bij de paarden was het Tomas Verschoor die met zijn Balou de klasse Z wist te winnen. Maar er waren meer kampioenen en reservekampioenen. Bij de pony's werd Mabel met haar andere pony, Pedro ook nog kampioen in de klasse D-B en Stephanie Goeree met Maestro werden reservekampioen D-B. Tessel Verschoor werd met Mike reservekampioen in de klasse D-L. Rick Zoeteweij was met Larissa reservekampioen D-Z. Bij het springen paarden waren er nog 2 reservekampioenen: Aicha de Koeijer met Olympia in het B en Marit Huige met Aldebaran in het M. In de dressuur hadden we bij de ponys 2 kampioenen, Tara Minnaard met Amoria werd kampioen in de D-B en Juliette van der Endt met Duval's Diego deed ditzelfde in de D-L1. Bianca Goeree werd met Sergeant Pepper knap reservekampioen D-M1. Bij de paarden werd Renee Weststrate met Orviel kampioen L2.Naast al deze individuele prestaties werden er ook verenigingskampioenschappen verreden en viertaldressuur, waarvan de Nederlandse kampioenschappen op 17 september verreden gaan worden. Ook hier zal een grote delegatie Weelruiters aanwezig zijn. Zowel de pony's als de paarden werden verenigingskampioen. En ook het ponyviertal werd kampioen. Dus, Anqelique, Tara, Juliette, Bianca, Annemijn, Kelly, Tessel, Stephanie, Veerle, Merle en Suzanne bij de pony's veel succes! En voor de paarden ditzelfde toegewenst aan Annette, Bianca, Marit, Sandra, Anniek, Marit, Loes en Deborah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van sommige ruiters zijn foto's gemaakt, mochten andere (reserve)kampioenen zelf nog foto's hebben gemaakt, mail ze dan door svp naarwebsite@deweelruiters.nl
----------------------------------------------------------------------------------------
08-08-2011: Clubkampioenschappen 17 september 2011
Zaterdag 17 september worden de clubkampioenschappen verreden. Alle leden kunnen hieraan meedoen, ook de ruiters die niet aan andere wedstrijden deelnemen. Alle informatie hierover is te vinden in de nieuwsbrief van juli. Deze is te vinden onder het kopje nieuwsbrieven.
Geef je liefst zo snel mogelijk op, maar in elk geval voor 10 september!!!! 

------------------------------------------------------------------------------------------
08-08-2011: Zomeravonddressuurcompetitie
31 augustus a.s. wordt de laatste zomeravonddressuurwedstrijd verreden. Over al deze avonden valt een mooie wisseltroffee te winnen, dus voor een aantal ruiters en amazones een laatste mogelijkheid om zich hier nog voor te kwalificeren. Je moet 3 van de 4 wedstrijden meegedaan hebben, wil je in aanmerking komen voor deze troffee. Voorgaande winnaars: 2009 Tessel Verschoor 2010 Annemijn Boogaard
-----------------------------------------------------------------------------------------
08-08-2011:  Nieuwsbrief augustus
De nieuwsbrief van augustus is verschenen. Nieuws rondom de clubkampioenschappen, die op 18 september a.s. verreden worden. Verder een terugblik op de jumpin, uitnodiging voor de ledenvergadering, en nog veel meer. Klik hier om verder te lezen.

------------------------------------------------------------------------------------------
Laatste nieuws Jumpin de Weel
Alle wedstrijden zijn verreden. De Ford Ka is helaas niet in Zeeland gebleven, maar we feliciteren Nol Boerekamps met de terechte overwinning.
We kunnen weer op een mooie wedstrijd terugkijken. Het terrein was heel goed, de sfeer was uitstekend en de sport was groots. Kortom een zeer geslaagde jubileumeditie van Jumpin'de Weel 2011. Alle uitslagen zijn er inmiddels ook en zijn terug te vinden onder jumpin de weel/uitslagen.
Onze huisfotograaf Joke Schipper heeft van de jumpin 2011 weer heel veel foto's gemaakt, ze zijn te vinden onder het kopje fotoalbum
------------------------------------------------------------------------------------------
30-06-2011: Uitslagen zomeravonddressuur 29 juni
Na de onweersbuien van dinsdag, was het woensdag weer een prachtige zomeravond(dressuur). Voor de weelruiters waren er prijzen in de M2, Natasja Vink met Uzari een 2e plaats, in de M1 was de winst voor Dianne Polderman met Goodwill's Calypso. Mara Klaver werd 3e in de L1 met Chocoprince en in de B mocht Julia de Dreu de 3e prijs in ontvangst nemen met Silvan BZ. Ook onze ponyclubleden reden in de prijzen, de klasse B werd gewonnen door Manon de Jonge met Radja en Bianca Goeree wist de klasse M1 te winnen met Sergeant Pepper. In de L1 was het Suzanne Kleijwegt die de 2e prijs won met haar Cassandras. Allemaal van harte gefeliciteerd!!! Voor alle uitslagen zie de rubriek uitslagen.
------------------------------------------------------------------------------------------
03-06-2011: Ponykamp 2011
Ook dit jaar wordt er weer een ponykamp georganiseerd bij de Weelruiters tussen 1 en 6 augustus. Na het grote succes van vorig jaar verwachten we veel aanmeldingen. Meld je dus z.s.m. aan bij annika_dartmor@hotmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------
03-06-2011: Nieuwsbrief en activiteiten juni
Deze maand staat weer bol van de activiteiten, zoals te lezen in de laatste nieuwsbrief. Vergeet niet op tijd aan te melden, er zijn weer heel veel leuke dingen te doen: 19 juni hoevetocht, een prachtige tocht door het mooie Zuid-Bevelandse landschap met tijdens de tocht nog verschillende leuke stops. Er kan o.a. nog geoefend worden in ringsteken. Ook op de fiets mag je mee, dus meld je op tijd aan!!! 26 juni spelletjesmiddag, ook voor niet-leden. 2 juli longeerclinic Kijk voor meer informatie en aanmeldingen op de nieuwsbrief van juni.
----------------------------------------------------------------------------------------
 29-05-2011: Uitslagen zomeravonddressuur
De uitslagen van de zomeravonddressuur van woensdag 25 mei had u wellicht al gevonden onder ons kopje wedstrijden/uitslagen. Maar inmiddels zijn er onder het kopje foto's ook hele leuke foto's van deze avond te bekijken!!
--------------------------------------------------------------------------------------

14-05-2011: Uitslagen springen 14 mei
Wederom een prachtige zonnige zaterdag op onze 2e buitenwedstrijd van dit seizoen. Winnaars van onze club waren deze keer bij de pony's Jule Jaspars (C-B), Annemijn Boogaard (D-B), Kelly Steijn (L-D), Manon Steijn (M-D) en Merle Acda (Z-D), allemaal van harte gefeliciteerd!!
Bij de paarden was het in de klasse B, Bo de Muijnck die met 55 stijlpunten won en in de klasse M ging Marit Huige er met de overwinning vandoor. Helemaal mooi was, dat in het M plaats 1 t/m 5 door weelruiteramazones bezet werd!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------
03-05-2011: Lessen Laurens van Lieren
De laatste 2 gastlessen van Laurens van Lieren staan gepland op donderdag 12 mei en donderdag 16 juni. Deelnemers hebben de starttijden ontvangen.Voor publiek vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen!!
--------------------------------------------------------------------------------------
28-04-2011: Uitslagen zomeravonddressuur
De eerste zomeravonddressuurwedstrijd is verreden. Net voor het duister werd konden de laatste prijzen uitgereikt worden. Verschillende rubrieken hadden een Weelruiter als winnaar: Bij de pony's waren het Anneloes Kopmels met Star (B-C), Fleur Uitterhoeven met Nightmare (B-E), Tessel Verschoor met Mike (D-L1), Merle Acda met Kinkie (D-L2), Bianca Goerree met Sergeant Pepper (D-M1).
En bij de paarden, Sharinda van Zweden met Marjolein van de Nullenshoeve (B), Yvonne Goetheer met Winsor (L1), Natasja Vink met Ucari (M2). En in de Z1 eindigden Marjan van Dijk met Rumbly en Linda Goense met Valentino ex aequo op de eerste plaats..
Allemaal van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten!!!!!! Voor alle uitslagen, zie wedstrijden/uitslagen.
-------------------------------------------------------------------------------------
16-04-2011: Uitslagen springen 16-04
De springwedstrijd van zaterdag 16 april was een mooie opening van ons buitenseizoen. Prachtig weer en een groot aantal deelnemers. Ondanks grote deelname van buitenaf, lieten de Weelruiters zien dat men rekening met ons kan houden. Bij de pony's waren het Jules Jaspars (B-C), Kelly Steyn (L-D) en Manon Steyn (M-D) die er met het oranje lint vandoor gingen. En bij de paarden was het alleen de B rubriek die geen Weelruiter als winnaar kende. De L werd gewonnen door Kevin de Wilde, de M door Kim Huige en in de klasse Z/ZZ was het Wilma Stouten die de eerste prijs in ontvangst mocht nemen. Voor alle uitslagen zie 'wedstrijden/uitslagen'.
-------------------------------------------------------------------------------------
29-03-2011: Startlijsten 3 april oefendressuur
De lijsten voor de oefendressuurwedstrijd zijn te vinden op de website onder het kopje wedstrijden/startlijsten.
--------------------------------------------------------------------------------------
15-03-2011: Dringende oproep om te komen klussen op 19 maart a.s.
In het kader van een landelijke actie van het oranjefonds, wordt een eenmalige donatie gedaan aan verenigingen, voor het uitvoeren van clubgebonden vrijwilligerswerkzaamheden. Als wij als vereniging hieraan meedoen krijgen wij het mooie bedrag van € 500,00 in de kas gestort. Dus.................een oproep aan alle leden: kom zaterdag 19 maart klussen op de club. Voor meer informatie klik hier.
-------------------------------------------------------------------------------------
15-03-2011: Oefenen dressuurproeven
Op zondag 3 april en zondag 8 mei kunnen onder begeleiding de nieuwe dressuurproeven worden geoefend. Inclusief een officiële jury en protocol na afloop. Je hoeft alleen niet in tenue en ingevlochten. Meer informatie hierover is te vinden in de nieuwsbrief van maart. Hierin is echter een foutje geslopen, nl. het emailadres waar je je kan opgeven voor deze proeven. Dit moet zijn: flodevo@hetnet.nl
------------------------------------------------------------------------------------
04-03-2011: Inschrijven zomeravonddressuur
Vanaf vandaag kan je je aanmelden voor de 1e zomeravonddressuurwedstrijd op 27 april a.s.
Voorgaande jaren waren de wedstrijden snel vol, dus als je mee wil doen wacht dan niet te lang met aanmelden via www.inschrijfsysteem.nl
------------------------------------------------------------------------------------
28-02-2011: Gezocht, gezocht, gezocht !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wie, o wie wil meedoen met het nieuw op te starten L viertal.We hebben al een paar enthousiastelingen kunnen vinden maar we missen er nog een aantal om een volledig viertal/zestal te kunnen vormen. Rij je in de klasse B of L , misschien al M dressuur en wil je er wat gezelligs bij/naast doen, dan is dit je kans. Je mag ook altijd proef komen rijden om te kijken of het wat is voor jouw of je paard. Het is heel gezellig om met een aantal mensen voor hetzelfde te trainen en het is goed voor de teambuilding. Wie durft het aan om mee te doen met dit viertal????
Opgeven bij Willemien Koerhuis 06-51871321 of louwerse.eieren@hetnet.nl Als assistent van de commandant heeft Martje Polderman zich spontaan aangeboden. Zij zal mij gaan helpen bij het trainen van het viertal. Tot ziens in het nieuwe L viertal.
---------------------------------------------------------------------------------
28-02-2011: Lessen Laurens van Lieren
In navolging van de springlessen, worden er vanaf 16 maart ook vier dressuur gastinstructielessen georganiseerd. Deze zullen worden verzorgd door Laurens van Lieren. Inmiddels zijn de lessen ingedeeld. Publiek is natuurlijk van harte welkom. De lessen vinden plaats tussen 16.00 en 22.30 uur plaats. 

--------------------------------------------------------------------------------------

28-02-2011: 13 maart ponymeten
Als je wedstrijden rijdt met je pony moet deze jaarlijks officieel gemeten worden, tenzij hij ouder is dan 8 jaar. Maar voor alle pony's geboren in of voor 2003 is er zondag 13 maart de mogelijkheid deze te laten meten. Graag wel even vooraf opgeven bij Anton van Dorsten. Hij weet ook hoe laat de ponymeter er zal zijn. Mail naar: antoncvd@zeelandnet.nl
---------------------------------------------------------------------------------------
28-02-2011: 12 maart jeugd apres ski
Zoals bekend kunnen de leden van de weelruiters een aardig feestje bouwen en deze goeie gewoonte willen we graag doorgeven aan de jonge leden. Vandaar dat de jeugdcommissie speciaal voor de jeugd een eigen apres ski feestje organiseert. Op 12 maart a.s. is het van 22.00 tot 02.00 groot feest in het juweeltje. Wil je komen meld je dan even van te voren aan, ivm de inkopen: mo_avanti@hotmail.com
Bijgevoegde flyer met alle informatie, is ook rondgemaild.
-----------------------------------------------------------------------------------------
28-02-2011: Ledenvergadering 11 maart
Vrijdagavond 11 maart vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Zoals altijd natuurlijk in de kantine van de weelruiters. Iedereen is van harte uitgenodigd! Aanvang 20.00 uur De agenda is te vinden in de nieuwsbrief van februari. De notulen van de vorige vergadering zijn per mail aan alle leden verzonden.
----------------------------------------------------------------------------------------
28-02-2011: Spelletjesmiddag 9 maart
Voor alle ponyruiters (en hun ouders): niet vergeten om je aan te melden voor de spelletjesmiddag op 9 maart a.s. Het thema is carnaval en voor de leukste combinatie ligt er een leuke prijs te wachten. Dus versier je pony en kom zelf verkleed!! De middag duurt van 14.30 uur tot 16.00 uur.
Aanmelden bij Annika Roodhart: annika_dartmoor@hotmail.com
---------------------------------------------------------------------------------------
21-02-2011: Springkampioenschappen 19 februari
19 februari zijn de Zeeuwse Kampioenschapen springen in Heikant verreden. Een heleboel Weelruiters hebben hier aan deelgenomen. Bij de paarden mochten we helaas geen kampioenen van onze club huldigen. Wel 3 reservekampioenen. Bo de Muynck werd met Zicolda 2e in de klasse B. En in de klasse M werd na een spannende barrage Tomas Verschoor 2e met Caretina Z. In de klasse ZZ was het Wilma Stouten die de reservetitel veroverde.Bij de pony's hadden we meer succes. Hier werd in de klasse B-D Tessel Verschoor kampioen met Mike. En in de klasse L waren het de nichtjes Steyn die het kampioenslint omgehangen kregen. Kirsten won de L-C met Simpley Brown en de L-D werd gewonnen door Kelly met Sunday. In de klasse Z-C kunnen we Mabel Acda met Beau Geste feliciteren. Kirsten, Kelly en Mabel veel succes in Ermelo!!!
------------------------------------------------------------------------------------------
18-02-2011: Manege Grol vrij van droes
Van het regiobestuur hebben we bericht ontvangen dat de droesinfectie in Renesse over is. Dus mocht je daar een wedstrijd willen gaan rijden is er geen risico meer op besmetting.
------------------------------------------------------------------------------------------
10-02-2011: Dressuurkampioenen!!!
Bij de paarden zijn er dit jaar geen indoordressuurkampioenen van de weelruiters helaas. Maar de pony's hebben de eer hoog gehouden!!
In de klasse B-D werd Juliette van der Endt met haar pony Duval's Diego kampioen met de score van 64,50%. En in de klasse L1-D was het Tessel Verschoor die met Mike het kampioenslint omgehangen kreeg. Zij scoorden 65%. Meiden van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
01-02-2011: Wildmiddag 20 februari a.s.
Zondag 20 februari wordt er een High Wine wildmiddag georganiseerd door het kookgilde van de Weelruiters. Er zal een heerlijk wildmenu worden geserveerd. Wil je mee-eten geef je dan snel op, in elk geval voor 16 februari. 
----------------------------------------------------------------------------------------
17-01-2011: Outdoorkalender 2011
De outdoorkalender voor het seizoen 2011 is bekend. Op onze site is hij te vinden onder het kopje wedstrijden
-----------------------------------------------------------------------------------------
03-01-2011: Les Coumans verplaatst naar 10 januari
De les van Gabriël Coumans van woensdag 12 januari a.s. is verplaatst naar maandag 10 januari a.s. Dit ivm de Jumping Nieuwland die vanaf donderdagochtend begint en waar veel ruiters, die ook aan de lessen van Coumans meedoen, al vroeg moeten starten.
----------------------------------------------------------------------------------------
03-01-2011: Happy New Year
Iedereen een heel goed en sportief 2011 toegewenst. Een mooie nieuwjaarsrede van onze voorzitter vond u in de laatste infobrief. En niet vergeten, 9 Januari luiden we het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsborrel in het juweeltje. We hopen dat veel leden en aanhang een glaasje komen klinken.
------------------------------------------------------------------------------------------