Weelruitersdag 30 maart

klik hier voor de voorlopige startlijst

De Weelruitersdag wordt gehouden op zaterdag 30 maart 2019. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een spring- en dressuurclinic, fotoreportage en nog vele andere leuke activiteiten. 

Springclinic 
De springclinic wordt gegeven door Leon Kuijpers. De kosten voor de springclinic zijn €20,- voor leden of €25 voor niet-leden. De clinic wordt gegeven in de vorm van een les, waarbij de les een uur duurt en er maximaal drie combinaties van ongeveer hetzelfde niveau per les worden ingedeeld. 

Dressuurclinic 
De dressuurclinic wordt gegeven door Pauliene van Nispen. De kosten voor de dressuurclinic zijn €25,- voor leden of €35,- voor niet-leden. De clinic wordt gegeven in de vorm van een les, waarbij de les driekwartier duurt en er maximaal twee combinaties van ongeveer hetzelfde niveau per les worden ingedeeld. 

Fotoreportage 
Altijd al mooie foto’s van jouw paard of van jullie samen willen hebben? Samantha Fotografie komt op de Weelruiterdag langs om een fotoreportage te maken met jouw paard! 
Dus altijd al rijfoto’s, portretfoto’s, blackfoto’s of eventuele actie foto’s gewild? 

De kosten voor de fotoshoot zijn €30,- voor leden of €35,- voor niet-leden en daar zit het volgende bij inbegrepen: 
• 45 minuten durende fotoreportage
• Eigen webalbum met de foto's op de website
• 3 digitale bestanden op hoge resolutie zonder logo

Schriktraining
De schriktraining wordt gegeven door Hannah Otte. De kosten voor de schriktraining zijn €10,- voor leden en €15,- voor niet-leden. De training zal plaats vinden in de binnenbak. Een training zal ongeveer een uur duren en er zullen vier combinaties per uur worden ingedeeld. 

Bitfitten 
Het bitfitten wordt gegeven door Dominique Nijssen. De kosten voor het bitfitten zijn €30,- voor leden en €35,- euro voor niet-leden. Het zal plaats vinden in de binnenbak. Iedere combinatie zal een half uur bezig zijn. Voorafgaand aan de individuele sessies zal Dominique een lezing geven. 

Als je mee wilt doen aan meerdere activiteiten is dit mogelijk. Wij zullen bij het inplannen van de dag hier rekening mee houden. 


 

Weelruitersdag inschrijven

Paard
A-pony
B-pony
C-pony
D-pony
E-pony

Ja
Nee

Dressuurclinic Pauliene van Nispen
Fotoreportage Samantha Fotografie
Schriktraining Hannah Otte
Bitfitten Dominique Nijssen