Workshop 24 november

Op zondag 24 november organiseren wij in samenwerking met Emma van Veldhuisen een workshop waarbij je een armband kan vlechten met het haar van je eigen paard of pony. 

De kosten van de workshop bedragen €25 per persoon voor een armband met een normaal slot. Deze zijn zliver kleurig en nickel, lood en cadmium vrij. Een minpunt van dit slot is dat na een paar maanden intensief dragen ze verkleuren naar licht rosé kleurig. Daarom is er ook een mogelijkheid om een armband te maken met RVS edelstaal. De kosten bedragen dan €30 per persoon. Edelstaal is allergie-vrij, verkleurt niet, geeft niet af op de huid, is licht van gewicht , slijtvast en blijft mooi. 

Mocht er nog haar en tijd over zijn kan er voor €5 extra een leuke sleutelhanger gemaakt worden. 

De kosten zijn all-in. Dat wil zeggen dat er gezorgd wordt voor de materialen, een hapje en een drankje. Na afloop hebben we namelijk overheerlijke soep en broodjes. 

De groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 25 personen. Opgeven kan tot en met woensdag 20 november. Vol = vol, dus wees er snel bij. 

Het begint waarschijnlijk rond 10.00 uur en de workshop zelf duurt ongeveer 2,5 uur. 

Je hebt een pluk haar nodig, ongeveer potlooddikte, over de gehele lengte van de staart. Als je van meerdere paarden haar wilt meenemen en verwerken in je armband, kan dit ook. 

Inschrijving Workshop 24 november

Normaal slot (€25)
Edelstaal slot (€30)

Ja
Nee