Commissies

Spring- en dressuurcommissie

 
Deze commissies zijn verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van alle wedstrijden die worden georganiseerd door onze club. Het brainstormen over het programma, de uit te schrijven rubrieken, en het in de gaten houden van wijzigingen in de wedstrijdreglementen. Deze groep vrijwilligers zetten zich in om de paardensport in onze regio te behouden. 

 

Jeugdcommissie

 
De jeugdcommissie van de Weelruiters is verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten buitenom wedstrijden en het enthousiast houden van onze leden. De commissie bestaat uit ongeveer 10 fanatieke Weelruiters die regelmatig bijeenkomen om met nieuwe ideeën de club te voorzien van diverse leuke dagen, met en zonder paard. Zo organiseert de commissie de Weelruiterdag, verschillende clinics, de clubkampioenschappen, of activiteiten zoals frontriemen knutselen.
 

 

Zit jij als Weelruiterlid nou ook bomvol leuke ideeën? Heb jij hart voor paarden én onze club? Neem dan contact op met de jeudgcommissie! We zijn altijd opzoek naar nieuwe commissieleden om ons bij te staan in het organiseren van leuke activiteiten. Je kunt ons bereiken via communicatie@deweelruiters.nl of via onze Instagram!